Nova Gradonačelnica Užica dr Jelena Raković je za samo nekoliko dana učinila ono što Užice ne pamti u proteklim decenijama. Njene humane i pametne odluke su tema o kojoj govori cela Srbija i kojoj se dive mnogi drugi gradovi:

Gradska sredstva u iznosu od 3 miliona dinara koja su bila namenjena za novogodišnje manifestacije,  preusmerila je na lečenje dece, odnosno pomoć deci za njihove operacije, kupovinu lekova, za decu koja boluju od retkih bolesti.

Problem grejanja u Osnovnoj školi „Aleksa Dejović“ iz Krvavaca nakon više od mesec dana  je njenim velikim zalaganjem rešen. Novi kotao je stigao, radijatori su topli, a đaci su se konačno vraćeni u svoje školeske klupe.

Ovo su dve najvažnije od mnogih donesenih odluka u korist Grada Užica i njegovih građana. Dobro se uvek dugo čeka, i Užice je konačno dobilo Gradonačelnika kakvog bi poželili svi gradovi diljem Srbije. Iako Užičani nisu dugi niz godina imali razlog, niti bili u prilici da se zahvaljuju ljudima zaduženim za njihov život, danas im se konačno pružila prilika da to učine. 

U ime naše redakcije želimo Gradonačelnici Užica mnogo uspeha u daljem radu, želeći joj što duži ostanak na to mestu. Da njen rad i zalaganje bude primer svim ostalim Gradovima Srbije koji su kao i Užice osetili kako konačno treba da izgleda pravi Gradonačelnik, koji je uvek dostupan i na usluzi građanima. 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here