ČAČAK – Stefan P. (22) poginuo je noćas u stravičnoj nesreći na auto-putu Miloš Veliki u blizini naplatne rampe Preljina. Kako se saznaje, mladić je zbog neprilagođene brzine sleteo kolima van kolovoza i ispao iz automobila.

Stefan P. vozio je automobil Opel Astra, kretao se iz pravca Beograda ka Preljini i zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom. Na dva mesta udario je i očešao zaštinu ogradu i nakon toga sleteo van kolovoza, gde se nakon tumbanja vozilo prevrnulo na krov i zaustavilo u kanalu pored puta. Vozač je ispao iz automobila na kolovoz i preko tela koje je ležalo na putu prešlo je nekoliko vozila.

Vozači su alkotestirani i nemaju alkohola. Sva četiri vozača i njihova vozila su zatečeni u blizini lica mesta gde se dogodilo nesreća. Svi su izjavili da su prešli preko tela koje je ležalo na kolovozu nakon čega su se zaustavili i prijavili slučaj policiji.

U jutarnjim satima obavljen je kriminalističko tehnički pregled četiri vozila, kao i pregled video nadzora kako bi se utvrdilo da li je još neko od vozila prešlo preko tela.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here