Požega: Uskoro nam se privližava Nova Godina kao i Božić, tako da je praznična euforija uveliko u toku. Ovim praznicima  najviše se  raduju najmlađi građani, jer većina njih očekuje poklone. Nov generacije ne odrastaju onako kako su odrastali njihovi roditelji, ali postoji lik koji vezuje mnoge generacije, a zove se Deda Mraz. Iako važi za izmišljenog lika, lep kostim od svakog čoveka napravi idealnog Deda Mraza.

Firma “Maki Taksi” iz Požege, napravila je akciju “Nacrtaj crtež za paketić” i možemo uputiti samo pohvale za ovakvu akciju. Naime, mališani su imali zadatak da nacrtaju crtež na temu Maki Taksi a svaki mališan koji je nacrtao crtež, dobiće novogodišnji paketić, koji će mu uručiti Deda Mraz lično. Deda Mraz je večeras uveliko u akciji, a radost mališana širom Požege je neizmerna.

Zanimljiva je činjenica, da je vlasnica firme “Maki Taksi” mlada preduzetnica iz Požege Maja Diković. Kako nam je izjavila, uvek se trudi da na neki način, učini dobro delo i pomogne kada je u mogućnosti. Ovom akcijom, želela je da podstakne mališane na kreativnost i pokuša da ih na čas odvoji od mobilnog telefona ili računara. Potsetimo se, da je ova firma organizovala i pomoć za starije sugrađana u opštini Požega i nedeljom prevozila potrepštine onima koji nisu u mogućnosti da sami nabave namirnice zbog udaljenosti od naselja ili bolesti.

 

 

Фотографија корисника Maki taxi Pozega

Фотографија корисника Maki taxi Pozega

Фотографија корисника Maki taxi Pozega

Фотографија корисника Maki taxi Pozega

tekst:I.M.-031info

foto: facebook-

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here