Priča koja je pogodila u srce mnoge dobre ljude ima i svoj srećan nastavak. Sve je veći broj ljudi koji žele da pomognu. Paniće su posetili i predstavnici Grada Čačka i bili gosti na Svetog Nikolu.

 

„Drugari, predstavnici Grada Čačka su se priključili podršci Panićima. Danas smo im bili gosti na krsnoj slavi. Bratislav i Miroslav su divni momci, puni života i radosti. Porodica je skromna i zahvalna na podršci koja dolazi sa svih strana.

Predstavnici Grada Čačka sa porodicom Panić

Najveći problem im je nedostatak struje i vode i iz tih razloga smo otišli da se upoznamo sa njihovim problemima. Gradonačelnik Milun Todorović je obećao podršku i rešenje u najkraćem roku i te vesti smo im lično preneli. Novac koji pristiže sa svih strana pomoći će im da izmire dugove prema EPS- u i da reše imovinsko-pravne odnose, nakon čega će biti priključeni na mrežu posle dugih 10 godina.

Foto fejsbuk: Slavski darovi

Hvala Vlade Dragic koji je odlučio da javnost upozna sa ovim borcima, divnom i skromnom porodicom iz Milićevaca.“ – napisao je Dušan Radojević, član Gradskog veća, na svoj fb profilu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here