Požega: Predhodnih dana, požeški vatrogasci, imali su pune ruke posla. Sa dolaskom jeseni, broj intervencija Vatrogasno-spasilačke službe iz Požege, trebalo bi da bude manji, ali ipak nije tako.

Već neko vreme, u Požegi se dešavaju pojave požara, pod jako čudnim okolnostima. Nekoliko objekata, gorelo je proteklih dana, a okolnosti nastanka požara još uvek nisu poznate.

Naime, zapaljene su prostorije KK Sloge iz Požege gde je šteta totalna. Uprava kluba će se postarati da ih obnove, ali će trebati dosta sredstava.

Prostorije KK Sloga Požega

Ništa bolje nije prošao ni zatvoreni teren na u naselju “Kotarski Grm” u Požegi, popularni požeški “Balon”. Pre nekoliko večeri izgoreo je prednji deo tog objekta.

“Balon” u Požegi, foto 031info.rs
Foto:031info.rs
Foto:031info.rs

Poslednji objekat koji je goreo, bio je nekadašnji magacin preduzeća Ratko Mitrović u Hilandarskoj ulici u Požegi, požar se desio prošle noći, ali je lokalizovan i ugašen brzom intervencijom požeških vatrogasaca.

Kako su nam saopštili iz Vatrogasno-spasilačke službe u Požegi, postoje indicije da su ovi požari podmetnuti, ali je istraga prepuštena policiji.

Da li se u požeškoj kotlini pojavio , piroman, ili su ovi požari puka , ili su ovi požari puka slučajnost, utvrdiće nadležni organi.

031info.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here