Od devojčice je, iako je znao da je maloletna, tražio golišave fotografije.

Pedofil, Arilje
Foto: Facebook printscreen

Lovci grupe “Stoppedofilima” otkrili su novog predatora na Fejsbuku koji je slao lascivne poruke osobi koja se predstavila kao 13-godišnja devojčica  (diverzija).

 

Čovek najpre je započeo konverzaciju sa maloletnicom, a potom joj je pisao da će je oženiti, da bi joj nekoliko meseci slao svoje gole fotografije pozivajući devojčicu da stupi sa njim u seksualni odnos.

Počelo je s naizgled bezazlenim porukama, u kojima joj je govorio da “ostavi knjigu i da mu da neku sličicu” i da mnogo želi da se upoznaju.

Onda je započeo s pitanjima o seksu, a kao odgovor je od devojčice dobijao odgovor da ona ima samo 13 godina, i da je suviše mlada za to.

Od devojčice je, iako je znao da je maloletna, tražio golišave fotografije. Ispitivao ju je i da li ima oca, da li su njeni razvedeni, i insistirao na tome da ona treba da se uda za njega, da mu rodi dete, ali da mu pre upoznavanja pošalje gole slike.

Idi u kupatilo, slikaj i grudi i picu, slikaj sve… Probaj, neće boleti… prvo mazi da bude vlažna, pa gurni prstić

Devojčica ga je pitala da li je “njegovu bivšu devojku bolelo prvi put, i koliko je imala godina”, da bi on napisao “isto kao ti, sedmi razred. malo je bolelo, bio sam nežan. Jesi li videla koliki je ku*ac?” – pisao joj je.

U grupi u kojoj su objavljene fotografije napisano je sledeće:

Pažnja Arilje, pažnja Srbija! Objavljujemo deo prepiske sa predatorom koja je trajala više meseci.

Izvor: Alo, fotografije preuzete sa fb stranice: Stoppedofilima