Maja i Miodrag Jovičić, Šabac, Nesreća, Udes
FOTO: privatna arhiva

Marija Jovičić, sestra Miodraga Jovičića koji je sa još tri drugarice nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u subotu ujutru kada su se vraćali iz provoda, na svom instagram profilu podelila je potresnu fotografiju.

Na fotografiji koju je objavila nalazi se njen brat sa tri poginule drugarice. Na dve fotografije spojene u jednu vidi se da su se Miodrag, Sara Lolić, Ivana Bogunović i Tanja Lacković družili odmalena i da su ostali nerazdvojni sve do poslednjeg trena.

Miodrag, Sara, Ivana i Tanja
FOTO: instagram,privatna arhiva

– Anđeli moji, volim vas najviše i zauvek – napisala je Marija.

Miodrag, Sara, Ivana i Tanja nastradali su nakon zajedničkog izlaska i provoda iz kog su cele noći objavljivali snimke i fotografije. Oko 5 sati ujutro krenuli su sa dva automobila kući kako bi nastavili druženje igrajući monopol.

FOTO: MIRJANA ČVORIĆ GUBELIĆ / RAS SRBIJA

U jednom automobilu bila je Miodragova sestra Marija koja je bila zabrinuta što joj brata i drugarica nema, a krenuli su odmah za njima, međutim, kako je ispričala, mislila je da su svratili na pumpu da sipaju gotivo.

Nekoliko minuta kasnije dobili su stravičan poziv.

Automobil u kom su se nalazilo petoro mladih i kojim je upravljala Sarina sestra Maja Lolić (20) sleteo je s puta, nekoliko puta se prevrnuo, a potom zakucao u betonsku banderu. Miodrag, Sara, Ivana i Tanja poginuli su na licu mesta. Maja se nalazi u bolnici i zadobila je teške telesne povrede.