Foto: Glas Zapadne Srbije

Požega – U utorak veče za sada nepoznato lice na autobuskoj stanici u Požegi oštetilo je četiri autobusa, tri prevoznika „Autoprevoz Čačak”, „ELKOM” i „Čupović”. Darko Nikolić radnik u Autoprevozu kaže da na kraju svoje smene nije video ništa sumnjivo.

„Sinoć nedugo pošto sam stigao kući iz druge smene, oko 23 časa kolega me je pozvao i rekao da je neko razbio šoferšajbne na četiri autobusa, od kojih je jedno vozilo u vlasništvu čačanskog autoprevoza. Ceo slučaj je prijavljen policiji, nadamo se da će pronaći počinioca”, rekao je Nikolić.

Foto:Gzs

Vozač ELKOM-a Milisav Ilić kazao je da jutros je došao na posao kao i obično oko 5 sati i da je tek pošto je ušao u autobus kako bi ga pripremio za polazak primetio da je razbijena zadnja šoferšajbna.

„Jutros sam trebao da idem za Užice u 5:30 časova, došao sam ranije kako bih proverio vozilo pred polazak. Kada sam ušao u autobus primetio sam da zadnja šoferka razbijena. Tek kasnije sam video da su i na ostalim autobusima koji su bili parkirani pored mog razbijene šoferke. Stvarno strašno, nije mi jasno ko je to mogao da uradi i zbog čega. ”, priča Ilić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here