Čačak – Jedan od najviđenijih voćara u čačanskom kraju, Darko Topalović (55) iz Miokovaca, često ume da kritički opiše vlast u našoj državi, ali je odlučio da ide na miting podrške Aleksandru Vučiću, iako nije član stranke. Kako, zašto?

Darko topalović , FOTO: RINA

„Neki dan me pozovu u MZ u selu, vele mi na telefon da treba da se rade putevi kroz naš atar i još nešto. Naravno da me svaki sokak zanima i odmah odem. Sakupili se, ima nas dosta preko trideset i predsednik MZ veli : ,,Slušaj, prva tačka je ko će na miting u Beograd”.

,,Pogledam ja, svi ćute k`o pokisli, niko ne progovara. A znam trećinu, svi uzeli neke frezere, grabulje, traktore i svakog dana ubiše kako im država vratila skoro pola para. Kad se bira, nešto svi su naprednjaci. Ja nisam i ne interesuju me ni ovi ni predhodni, a Boga mi kako koji dolazi sve nešto zavode i uvode.. Da se ja pitam sve bi ih zabranio. Ali, pošteno, začudi me što svi ćute . Javim se i kažem.
„Piši mene, idem ja i vodim petoro kućana. A ove seka perse što bi da stisnu i … nemoj ni da zovete”.

Dodaje:
„Ustajem ujutro, uzimam kapu i idem na miting. Nema nikakvih problema, mogu i svojim kolima, da je bliže išao bih čezom, konj sit ne zna šta će sa sobom, celu zimu sam ga ranio..” – pripoveda voćar iz okoline Čačka.