Čačak – Pokret za decu “Tri Plus” već dve godine poziva na ujedinjenje srpskog roda i sve segmente društva u borbi protiv najvećeg nevidljivog neprijatelja Srbije današnjice zvanog bela kuga.Činjenice koje nam govore da nas je za 105 manje svaki dan,38 000 godišnje,1 750 000 za za 25 godina nas obavezuju kao generaciju da se složimo zarad dece i zemlje koju treba da im ostavimo.Srbiju nismo samo nasledili od naših predaka,već smo je i pozajmili od naših potomaka i kao generacija imamo obavezu da je sačuvamo”, poručuju iz ovog udruženja.

Резултат слика за pokret za decu tri plus

Da bi pobedili u ovoj presudnoj borbi za opstanak našeg naroda, ističu da je neophodno da svi damo svoj doprinos,a iskreni dokaz da nam je stalo biće dobra volja da pružimo jedni drugima ruku pomirenja.

“Ne postoje dve Srbije, već samo jedna koju svi volimo i u kojoj svi živimo i apelujemo da se više ne prebrojavamo jer se svakim danom svi zajedno odbrojavamo do trenutka kada nas više neće biti.
Želimo da verujemo da je poziv predsednika za jedinstvo srpskog roda iskren,a nadamo se da neće ostati bez odgovora i konkretnih rezultata”, opstimistični su članovi Pokreta za decu “Tri plus”.

Pokret za decu “Tri plus” je u više gradova u proteklom periodu organizovao sabore sloge i pokazao je da moguće pomiriti- nepomirljive, ujediniti –razjedinjenje. Odluke u 12 lokalnih samouprava na poziv Pokreta za decu “Tri plus” donete su jednoglasno i predstavnici i vlasti i opozicije stajali su rame uz rame kada je trebalo pokazati poštovanje majkama troje i više dece.

“Istorija nam je pokazala da je u najtežim trenucima Srbija opstala jer je bila jedinstvena. Ima li težeg trenutka za Srbiju nego što je danas?”, upitali su u pokretu “Tri plus”.

RINA