Nova Varoš – Komentarišući političku situaciju u opštini Nova Varoš, poverenik Srpske

Poverenik SNS u Novoj Varoši Krsto Janjušević, foto: GZS

napredne stranke (SNS) u ovom mestu i narodni poslanik Krsto Janjušević, istakao je da je ova opština uvek imala mnogo kvalitetnih ljudi.

“Verujem da ćemo ovde napraviti tim koji će pre svega biti okrenut novim projektima. I SNS će ovde napraviti još bolju ekipu, mi nismo neko ko se zatvorio, tražimo najbolje ljude one koji mogu da daju najbolje Novoj Varoši. Mi ne pozivamo na zlu krv i želimo dobru saradnju sa svima koji žele dobro Novoj Varoši”, kazao je on.

Janjušević je kazao da od njega ili bilo koga drugog iz SNS niko neće čuti psovku ili ružnu reč upućenu ljudima koji ih ne podržavaju, ali da sa druge strane situacija nije takva.

“Oni su sve nas proglasili najgorima, najavljuju šta će sve sa nama raditi kada se završe izbori, a ja nemam problem da kažem da i među članovima opozicionh partija ima dobrih ljudi i mi nemamo problem to da kažemo, ali njihovi lideri koji se ovako ponašaju i na ovakav način žele da se vrate na vlast, treba da se zapitaju da ipak nije problem do njih što ne mogu više da pređu cenzus, a ne do nekih teorija zavera koje im zaista ne manjkaju”, tvrdi Janjušević.

On je istakao da su trenutni odnosi u vladajućoj koaliciji u Novoj Varoši odlični ali da uvek ima mesta za napredak.

“Mislim da je najveća investicija u ovoj opštini pomirenje i politička stabilnost. Isuviše nas je malo da bi imali pravo na krupne podele. Veliko je zadovoljstvo kada vidite ljude koji su imali neke nesuglasice kako zajedno sede i pokušavaju da razvijaju Novu Varoš. Nije tu više u pitanju samo borba za vlast niti želja za nekim foteljama već je ovde isključivo interes za razvoj Nove Varoši”, zaključio je Janjušević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here