Na današnji dan, na Kosovu je počelo nasilje Albanaca nad Srbima, nazvano „Martovski pogrom“, u kojem je ubijeno najmanje 19 osoba. Nažalost, traje i dan danas.

Sinoć smo videli na delu kako to izgleda i dan danas kada Haradinajevi službenici pod njegovom komandom, Boško Obradović i Dragan Đilas, pokušavaju da unište Srbiju. Razbijanjem zgrade Radio televizije Srbije, pretnjom motornom testerom na novinare i ostalim načinima vandalskog i huliganskog ponašanja u 21. veku, pokazali su da su zbog novca koji dobijaju upravo od tih istih koji su izvodili “Martovski pogrom” nad Srbima, spremni na sve. Ta komanda destabilizacije Srbije je preneta kako na Beograd, tako i na unutrašnjost, preko njihovih izaslanika ovde, pa smo svedoci kako se i u Požegi mesecima iza vela “građanskog protesta” kriju političari koji su zbog ličnog interesa spremni da uništavaju.
Ovim putem najoštrije osuđujem svu onu strahotu koja se odigrala sinoć u zgradi RTS- a i pozivam nadležne institucije da reaguju dok zlo nije uzelo prevelikog maha.