Požega – Predsednica Skupštine opštine Požega Zorica Mitrović zakazala je za četvrtak 20. sednicu na kojoj će se naći 17 tačka dnevnog reda.

Posle usvajanja zapisnika sa prethodnog zasedanja, odlučivaće se o mreži javne predškolske ustanove na području opštine kao i o mreži osnovnih škola. Utvrđivaće se prosečna cena m2 odgovarajuće nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za tekuću godinu. Glasaće se o odluci o besplatnom prevozu na teritoriji opštine uz cenovnik, red vožnje i spisak podizvođača za vršenja usluga besplatnog javnog prevoza kao i o odluci o autobuskim stajalištima.

Raspravljaće se o izmenama i dopunama statuta opštine sa mišljenjima ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Predlagaće se i poslovnik o radu skupštine.
Odbornici će doneti odluku o davalju saglasnoti na teskt aneksa ugovora o finansiranju izgradnje objekata sa JP „Razvojna agencija”. Predložiće se i ekonomska cena za 2019. za PU „Olga Jovičić Rita”. Izveštaj o radu za prethodnu godinu za JP „Rzav” Arilje kao i za Narodnu biblioteku i njen plan za 2019.

Program podrške za srpovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja kao i program rada i finansijski plan za 2019. za TO regiju zapadne Srbije.
Sednica je zakazana za 10:00 časova

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here